Civiele techniek

Bodem is onlosmakelijk verbonden met civiele techniek. Werkzaamheden aan de (openbare) buitenruimte hebben in veel gevallen direct verband met de bodem. U wilt een goed doordacht (schets)ontwerp voor uw civiele invulling. Een plan waarin alle facetten zijn meegenomen. Daarom kiest u voor gedegen voorbereiding door Schuurman Milieu Civiel.

Direct contact opnemen
Engineering, van (schets) ontwerp naar uitvoering

Inzet van Schuurman Milieu Civiel werkt efficiƫnt en dus kostenbesparend. Samenwerking levert u gegarandeerd geslaagde projecten op. Voor een goed ontwerp en voorbereiding van een aanbesteding. Van idee en (schets)ontwerp tot RAW-bestek en van bestekbegroting naar uitvoering. Zorgvuldig en efficiƫnt, en daarmee houden we ook uw kosten in de hand.

Schuurman Milieu Civiel brengt de kennis van bodem en civiele techniek samen. Op basis van theorie en op basis van projectleiding bij uitvoering van zelf ontworpen plannen. U heeft in Schuurman Milieu Civiel dan ook een partner gevonden die zich graag onderscheidt op het gebied van integrale kennis van bodem en civiele techniek.

[rev_slider civiel]
Samenwerking met specialisten

In de praktijk zoekt Schuurman Milieu Civiel samenwerking met aanverwante specialisten. Denkt u daarbij aan bodemdeskundigen, landmeters, verkeerskundigen, landschapsarchitecten en specialisten op het gebied van infiltratieberekeningen. In overleg met u als opdrachtgever zetten we hen in waar dit strikt noodzakelijk is.

Direct contact opnemen